Stijladvies

Eerste hulp bij styling

Heel wat mensen gaan door het leven met complexen.  In de spiegel zien we alleen maar onze minpunten. Jammer, want we hebben ook allemaal heel wat pluspunten. Ik leer je graag hoe je het beste van jezelf in de kijker kan zetten zodat je er stralend uitziet.

Als je weet welke kleding bij je figuur, je persoonlijkheid en je levensstijl past, krijg je gegarandeerd meer zelfvertrouwen en word je gelukkiger. Dress for more happiness 🙂

Waarom stijladvies?

Er zijn heel wat redenen om een stijl – en kledingadvies te overwegen. Ik noem er hier enkele:

  • Je weet niet welke kleding je nu echt mooi maakt en wil met een lach in de spiegel kijken.
  • Je hebt een kast vol kleding en toch heb je het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken.
  • Je doet vaak miskopen en wil dat in de toekomst vermijden.
  • Je bent veranderd of geëvolueerd: je persoonlijkheid, je lichaam, je levensstijl, je leeftijd, … en weet niet meer wat je nu wel of niet staat
  • Je koopt altijd hetzelfde. Je wil eens nieuwe kleding uitproberen maar weet niet hoe of wat.

Wat mag je verwachten van ‘eerste hulp bij styling’?

Gedurende een halve dag gaan we samen aan de slag. Dat doe ik het liefst bij jou thuis, omdat ik dan meteen ook al aan de hand van een aantal van je eigen kledingstukken kan tonen hoe je een en ander in de praktijk kan omzetten.

Volgende elementen maken deel uit van de analyse:

1) Je lichaamstype bepalen

We bekijken samen je vormen. Zij die recht of rond? Heb je een taille of niet? Waar zit je zwaartepunt? Voor de mannen: heb je een V-figuur of kamp je met een buikje? enz. Voor elke vorm is er kleding die je sterke punten in de verf zet en je zwakke punten camoufleert. Ik luister ook graag naar wat jij goed en minder goed aan jezelf vindt en reik je tips aan om hier met kleding aan te werken.

2) Je kleurtype bepalen

Zeg niet zomaar ‘Ik sta niet met rood.’ Ik vraag altijd aan mijn klanten ‘Welk rood bedoel je dan?’. Elke kleur bestaat in verschillende schakeringen: van koel tot warm, van licht tot donker. Àan de hand van een kleuranalyse met de vier-seizoens-doeken bepaal ik jouw kleurtype zodat je weet welke kleuren je het best staan. Ik leer je bovendien ook hoe je kleuren onderling combineert en hoe je eventueel af kan wijken van je kleurtype.

3) de kledingstijl die bij je persoonlijkheid past

Kledingstijl staat los van mode of van hip en trendy zijn. Ik ga met jou op zoek naar de kledingstijl die bij je persoonlijkheid past. Ben je eerder conservatief? Wil je opvallen? Ben je romantisch? Of eerder sportief?

Bij elke persoonlijkheid past een stijl. Weet dat je kledingstijl toont wie jij bent. De moeite dus om dat samen te ontdekken.

Vooraf krijg je alvast een opdracht ter voorbereiding.

4) een aantal eigen kledingstukken onder de loep

We bekijken een aantal van je kledingstukken om te zien of ze beantwoorden aan de analyse.

5) een uitgebreid verslag met tips op maat

Achteraf krijg je een digitaal verslag met het advies waar je altijd naar kan teruggrijpen als je twijfelt.

Prijs

Kies voor een basisadvies, focus op je kleerkast of een aanvulling met personal shopping.

Lees hier alles over de verschillende mogelijkheden en tarieven. 

VIP-traject styling

Uit ervaring weet ik dat je het meest uit je stijlavontuur haal als je een VIP-traject styling volgt.

Dat zijn drie sessies waarin je jezelf een volledige kledingupdate geeft, startend met een stijlanalyse, een kleerkastcoaching en een personal shopping. Het resultaat: een kleerkast vol kleding waar je écht gelukkig van wordt.

Stijladvies op afstand

Geen tijd? Wil je vooral weten welke kleding bij je figuur past en alvast een eerste analyse laten doen? Kies dan voor de formule ‘stijladvies op afstand’. Lees er hier alles over.

Meer info nodig? Weten welke formule bij jouw vragen past?

Contacteer me gerust voor een vrijblijvend gesprek.