Personal shopping

Eerste hulp bij het winkelen: personal shopping

  • Heb je geen tijd om te gaan winkelen of heb je er een hekel aan?
  • Weet je niet waar je moet beginnen om de winkels te vinden die bij jou passen?
  • Wil je professioneel en objectief advies in de paskamer?
  • Wil je eens iets helemaal anders proberen en uit je comfortzone stappen?

Ik wil je graag helpen om je winkelervaring te verbeteren, tijd te besparen en efficiënt en aangenaam te shoppen. Ik stel een gepersonaliseerd shoppingtraject voor je samen en help je om de de juiste kleding uit te pikken. Tijdens het shoppen geef ik je veel tips en tricks zodat je het de volgende keer misschien ook zonder mij kan

Hoe gaat het te werk?

De start: stijlanalyse

Voor we gaan shoppen, is het belangrijk dat ik weet wie je bent, welke figuur je hebt, welke stijl helemaal bij je past en welke kleuren je flatteren. We starten dus nooit een shopping zonder voorafgaand stijladvies.

Meer uitleg over stijlcoaching lees je hier.

Als je ooit al een stijlanalyse hebt gedaan, kan je meteen naar het shoppingtraject zelf.

Voorbereiding

We bepalen tijdens de stijlsessie welke items je wil gaan shoppen en welk budget jij hieraan wil besteden. We gaan immers nooit shoppen zonder boodschappenlijstje. Dat is het meest efficiënt: voor jou én voor mij. Zo haal jij er het meeste uit.

Pre-shopping

Ik ga voor we samen gaan shoppen al voor je na welke merken en winkels het best bij jou en je specifieke vraag passen en stippel een persoonlijke shoppingroute in Antwerpen voor je uit.

Shopping zelf

En dan begint het echte werk! We gaan eerst een koffie drinken zodat ik heel zeker weet dat we de juiste richting uitgaan.

Tijdens de personal shopping help ik je de juiste kleding uit te pikken en leer ik je ook hoe je in de toekomst efficiënt kan winkelen, zodat je het de volgende keer misschien ook zonder mij kan.

Achteraf: digitaal verslag

Achteraf krijg je van mij een overzicht op maat met de tips die we tijdens het shoppen overlopen hebben. Verder geef ik je combinatietips met de kleding die we gekocht hebben.

Tarief

Bekijk hier de verschillende formules en de tarieven 

Meer halen uit je shoppingervaring

Uit ervaring weet ik dat je het meest leert en het meest bereikt als je een VIP-traject volgt. Je krijgt dan een volledige analyse van je figuur en leert welke kleding jou het meest flatteert. We gaan op zoek naar jouw persoonlijke stijl én ik neem je kleerkast grondig onder de loep. Samen maken we een shoppinglijst van kleding die nog ontbreekt en gaan een halve dag samen shoppen.

Het resultaat: een volledige update van je stijl en je garderobe én een boost voor je zelfvertrouwen. 

Lees hier alles over het VIP-traject styling.