Personal shopping

Eerste hulp bij het winkelen: personal shopping

 • Heb je geen tijd om te gaan winkelen of heb je er een hekel aan?
 • Weet je niet waar je moet beginnen om de winkels te vinden die bij jou passen?
 • Wil je professioneel en objectief advies in de paskamer?
 • Wil je eens iets helemaal anders proberen en uit je comfortzone stappen?

Ik wil je graag helpen om je winkelervaring te verbeteren, tijd te besparen en efficiënt en aangenaam te shoppen. Ik stel een gepersonaliseerd shoppingtraject voor je samen en help je om de de juiste kleding uit te pikken. Tijdens het shoppen geef ik je veel tips en tricks zodat je het de volgende keer misschien ook zonder mij kan

Hoe gaat het te werk?

Vooraf: Vragenlijst & moodboard

Ik ga nooit onvoorbereid shoppen, dus stuur ik je vooraf een vragenlijst die me een idee geeft over welke persoon jij bent, welk figuur je hebt, wat je budget is en waar je precies naar op zoek bent. Vervolgens toets ik via een moodboard met je af of ik je goed heb ingeschat.

Pre-shopping

Neen, jij hoeft niet vooraf te shoppen, dat doe ik wel voor jou. Ik ga alvast na welke merken en winkels het best bij jou en je specifieke vraag passen en stippel een persoonlijke shoppingroute in Antwerpen voor je uit.

Shopping zelf

En dan begint het echte werk! We gaan eerst een koffie drinken zodat ik heel zeker weet dat we de juiste richting uitgaan. Tijdens de personal shopping help ik je de juiste kleding uit te pikken en leer ik je ook hoe je in de toekomst efficiënt kan winkelen, zodat je het de volgende keer misschien ook zonder mij kan. Ik neem foto’s van mogelijke combinaties als jij dat leuk vindt.

Achteraf: digitaal verslag

Achteraf krijg je van mij een overzicht op maat met de tips die we tijdens het shoppen overlopen hebben. Verder geef ik je combinatietips met de kleding die we gekocht hebben.

Prijs

 • 250 euro (halve dag = 3 tot 4 uur – meestal van 9:30 tot 12:30 à 13:00 of van 13:00 tot 16:30 à 17:00)
 • 395 euro (ganse dag, inclusief lunch)
 • exclusief kleding

Voordeelprijs nieuwe collectie: 175 euro als je tussen 1 september tot 1 oktober 2019 met me op shoppingtocht gaat. Let op: slechts plaats voor 5 sessies!  Contacteer me snel als je hiervan wil genieten.

Inclusief

 • verkennende vragenlijst
 • voorbereiding door Ann (stijlanalyse, moodboard & pre-shopping)
 • lunch (indien ganse dag) / ontbijt (indien ochtend)
 • efficiënte shoppingervaring in Antwerpen of Mechelen
 • digitaal verslag met persoonlijke tips
 • stijlkaartje voor je portefeuille

Als je één keer met mij gaan bent gaan shoppen, shop je de volgende keren voor 50 euro/uur.

Nog meer halen uit je shoppingervaring

Volg eerst ‘Eerste hulp bij styling’ 

Je haalt gegarandeerd nog meer  uit je shoppingervaring als je eerst een stijlanalyse op maat hebt gevolgd. Ik kom eerst bij je thuis om je te leren welke kleding perfect bij je figuur past en in welke kleuren, vormen en stijlen op je mooist bent en je helemaal uitstraalt wie jij bent.

Lees hier alles over eerste hulp bij styling.

Bekijk hier de combinatieformules.

Kies voor een VIP-traject styling

Uit ervaring weet ik dat je het meest leert en het meest bereikt als je een VIP-traject volgt. Je krijgt dan een volledige analyse van je figuur en leert welke kleding jou het meest flatteert. We gaan op zoek naar jouw persoonlijke stijl én ik neem je kleerkast grondig onder de loep. Samen maken we een shoppinglijst van kleding die nog ontbreekt en gaan een halve dag samen shoppen.

Het resultaat: een volledige update van je kleerkast en een boost voor je zelfvertrouwen. 

Lees hier alles over het VIP-traject styling.