Over mij

Ann Segers, loves to Dress for More Happiness

Ik droom van een wereld waarin iedereen zich gelukkig voelt. Ik geloof dat geluk begint bij jezelf. Door in jezelf te geloven, creëer je je eigen geluk.

Ik wil via kleding-, stijl- en uitstralingsadvies vrouwen helpen om in zichzelf te geloven. Ik help hen om hun sterke punten, zowel qua persoonlijkheid als qua figuur, in de verf te zetten. Ik geloof immers dat wie zich beter in zijn vel voelt, ook meer zelfvertrouwen krijgt en gaat stralen. Op die manier wordt je succesvoller, zowel privé als op je werk.

Meer zelfvertrouwen door de ‘juiste’ kleding

Ik groeide op tussen de stoffen en patronen van mijn moeder.  Daar ontstond mijn passie voor kleding. Zij maakte prachtige broeken en rokken op mijn maat en leerde me meer over de kracht van kleuren en stoffen en wat al dan niet camouflerend werkt. Door de juiste pasvorm, stijlkeuze en kleuren kan je er echt super uitzien met minder perfecte vormen.

Kleding als communicatievorm

Na mijn universitaire studies in internationale betrekkingen, belandde ik in het communicatievak. Ik werkte eerst voor een internationaal bedrijf en daarna in de reclamesector waar ik me specialiseerde in corporate en internal branding. Daar werd mijn tweede passie geboren: internal branding, corporate branding en visual identity. Branding gaat niet alleen over kleuren, logo’s en gebouwen, maar vooral over mensen. Wat medewerkers aan de buiten- en binnenkant uitstralen is minstens even belangrijk voor een merk als wat het bedrijf weergeeft in zijn huisstijl.

Ook interne communicatie loopt als rode lijn door mijn carrièrepad. Zo werkte ik als communicatieverantwoordelijke van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen aan verbindende communicatie en ben ik vandaag actief als interne communicatiestrateeg voor de Universiteit Antwerpen. Interne communicatie is onlosmakelijk verbonden met leiderschap, non-verbale communicatie en personal branding en dus ook daar zijn er grote raakvlakken met uitstraling en imago.

Ik combineer vandaag dan ook mijn expertise in communicatie met stijl- en uitstralingsadvies omdat de passie voor kleding als communicatievorm me nooit heeft losgelaten.

Ik verdiepte me in non-verbale communicatie en volgde cursussen rond kleur, stijl en imago, lichaamstaal en stemgebruik. Zo is de cirkel rond. Mijn passie en kennis over kleding en uitstraling als één van de sleutels voor persoonlijk succes, wil ik graag met iedereen delen. 

Ook jij kan stralen in je professionele en je privéleven

Ik wil heel graag mijn kennis met jou delen en  er voor zorgen dat ook jij er stralend gaat uitzien door je sterke punten in de verf te zetten. Maar ook door rekening te houden met jouw eigenheid en de uitstraling die je wil neerzetten in je professionele en privéleven.