Over mij

Mijn droom 

Ik droom van een wereld waarin iedereen zich gelukkig voelt. Ik geloof dat geluk begint bij jezelf. Door in jezelf te geloven, creëer je je eigen geluk.

Jammer genoeg gelooft niet iedereen in zichzelf. Het begint vaak met complexen over uiterlijk. Het belemmert mensen om de ware liefde te vinden, om die toffe job te pakken te krijgen, om promotie te maken. Wat ze vanbinnen voelen gaan ze ook aan de buitenkant uitstralen. Zo komen ze in een vicieuze cirkel terecht.

Ik wil mensen via kleding-, stijl-, en uitstralingsadvies helpen om in zichzelf te geloven en hen  laten zien dat ook mooi zijn, hen laten stralen, elke dag opnieuw, … zodat ze wél die liefde, die job, die klant of die promotie te pakken krijgen.

Passie voor vormen, kleuren, kleding

Ik groeide op tussen de stoffen en patronen van mijn moeder.  Daar ontstond mijn passie voor kleding. Ik ontwierp outfits met de stofoverschotjes en  tekende mijn eigen ontwerpen. Niet voor mezelf, wel voor de perfecte lichamen van mijn barbiepoppen. Ik zat op klassiek ballet en elke balletles zag ik mijn snel evoluerende rondingen. Mijn zelfbeeld was niet echt schitterend te noemen. Ik vond het ook erg moeilijk om kleding te vinden omdat mijn heupen al snel te rond waren voor meisjeskleding.

Meer zelfvertrouwen door kleding op maat

Gelukkig was er mijn moeder. Zij maakte prachtige broeken en rokken op mijn maat. Ze leerde me meer over de kracht van kleuren en stoffen en wat al dan niet camouflerend werkt. Dankzij die kleding voelde ik me een pak beter. Door de juiste pasvorm, stijlkeuze en kleuren kan je er echt super uitzien met minder perfecte vormen.

Stijl, communicatie en marketing: de perfecte combinatie

Na mijn universitaire studies koos ik eerst voor het marketing- en communicatievak omdat ook branding en visuele beeldvorming me boeien. Ik werkte eerst voor een internationaal bedrijf en daarna in de reclame -en communicatiesector waar ik als account director (interne en corporate branding) met heel wat klanten in aanraking kwam. Daar werd mijn passie voor  uitstraling geboren. Branding gaat immers niet alleen over kleuren, logo’s en gebouwen, maar vooral over mensen. Wat medewerkers uitstralen is minstens even belangrijk voor een merk, als wat het bedrijf weergeeft in zijn grafische huisstijl.

Omdat ik ook graag spreek en geloof in de kracht van communicatie, ging ik daarna als communicatiemanager en woordvoerder aan de slag voor een groot ziekenhuis.

Vandaag combineer ik het communicatievak met stijl- en uitstralingsadvies, omdat die passie voor kleding als communicatievorm me nooit heeft losgelaten. Ik verdiepte me in non-verbale communicatie en volgde cursussen rond kleur- en stijladvies en imago én andere aspecten van non-verbale communicatie, zoals lichaamstaal en stemgebruik. En zo is voor mij de cirkel rond. Mijn passie en kennis over kleding en uitstraling als één van de sleutels voor succes, wil ik graag met iedereen delen. 

Ook jij kan stralen in je professionele en je privéleven

Ik wil heel graag mijn kennis met jou delen en  er voor zorgen dat ook jij er stralend gaat uitzien door je sterke punten in de verf te zetten.

Maar ook door rekening te houden met jouw eigenheid en de uitstraling die je wil neerzetten in je professionele- en privéleven.