Kleuranalyse

De juiste kleuren fleuren je op. De foute kleuren hebben het tegengestelde effect. Een vleugje kleur in je kleerkast is belangrijk. Kleuren en motieven hebben verhullende effecten en kunnen je bovendien doen openbloeien.

Om te weten welke kleuren je goed staan, is een kleuranalyse een goed idee.

Waarom een kleuranalyse?

  • Je wil weten welke kleuren je doen stralen en wat je topkleuren zijn.
  • Je wil gerichter kunnen winkelen. Vaak is kleding immers geordend volgens kleur en helpt het als je weet welke kleuren je het meest flatteren.

Wat mag je verwachten van een kleuranalyse?

Eerst gaan we na welke huidskleur, haarkleur en oogtint je hebt. Daarna gaan we met behulp van stoffen in de verschillende seizoenstinten samen in de spiegel kijken welke kleuren jouw gelaat doen opleven.

Op die manier kom je te weten welk kleurtype je bent.

  • Dat betekent dat je na een analyse o.a. weet of je met lichte of met donkere kleuren staat en of je het best voor warme of koele kleuren kiest.
  • Je leert je topkleuren kennen en komt te weten welke kleuren je maar beter mijdt.
  • Je krijgt een handig kleurenpasje dat perfect in je portefeuille past zodat je het altijd bij je kan hebben. Een uitgebreide kleurenwaaier kan je eventueel extra bij me aankopen.

Prijs

Kleuradvies is enkel mogelijk in de formule ‘eerste hulp bij styling‘ of bij de VIP-styling omdat ik geloof dat styling en kleur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en het een niet zonder het ander kan.

Meer info nodig?

Contacteer me gerust voor een vrijblijvend gesprek.