Ann

Ann

Als kledingstijl – en imagocoach help ik ondernemende 30-plussers om hun persoonlijkheid en hun sterke punten te vertalen naar hun kleding. Want geloof me, je uitstraling heeft een belangrijke impact op de manier waarop mensen met je omgaan. Als jij helemaal laat zien waar je voor staat, verhoogt je kans op succes.

Mijn motto: als je weet welke kleding bij je past, wordt je vanzelf gelukkiger en zichtbaarder.

Ik kreeg mezelf terug

Ik ben psychotherapeut en Ann kwam bij me thuis langs. Ik stelde vast dat wat Ann op een halve dag met mij deed in essentie hetzelfde is als wat therapeuten proberen te doen, soms op vele jaren, … : mensen aan zichzelf teruggeven. Als dat lukt, is dat een onbetaalbaar kado.

Griet, psychotherapeut

Griet deed beroep op Ann voor het (terug)vinden van haar eigen stijl

Ann is enthousiast, professioneel, eerlijk, doelgericht en een held in combineren

Ann is enthousiast, professioneel, eerlijk, doelgericht en een held in combineren

Wat een fantastische ervaring! Ik nam het volledige pakket, kleur- en stijladvies en een dagje personal shopping met Ann. Het was de investering meer dan waard!

Ook het stijladvies dat je me later toestuurde, goede en duidelijke adviezen die helemaal op mijn eigen persoon waren toegespitst.

Ann is enthousiast, professioneel, eerlijk, doelgericht en een held in combineren. Ook voelt ze haarfijn aan welke items voor jou goed zouden kunnen werken en heeft ze lef om ook combinaties buiten de gebaande paden bij je uit te proberen. Dit alles om jou te laten ervaren hoe combineren en shoppen werkt. Ik kan haar dan ook echt aanraden.

Ingrid Steeno, beheert een leuke B&B en geeft kookworkshops

Ann doet je nadenken over je keuzes en durft ze in vraag te stellen

Ann doet je nadenken over je keuzes en durft ze in vraag te stellen

Op een heel ongedwongen manier slaagt Ann erin om je te doen nadenken over toch vaak persoonlijke keuzes, en die ook in vraag te durven stellen. Gevoelsmatig heb ik doorheen de jaren een bepaalde kledingstijl ontwikkeld, en ik ben blij dat de theorie nu heeft bevestigd dat ik in de juiste richting zit.
De verschillende modellen en vragenlijsten die Ann hanteert, hebben mijn vestimentaire keuzes een breder kader gegeven. Tegelijk zijn er daardoor kleine, eigenlijk eenvoudige zaken aan het licht gekomen, waar ik zelf nooit aan had gedacht, maar waar ik in de toekomst zeker rekening mee zal houden.
Kortom, het was een inspirerende voormiddag.
Elien Haentjens, freelance copywriter
Elien deed een beroep op Ann voor imago-advies
Ann zorgde voor een boeiende avond met heel veel praktijkvoorbeelden

Ann zorgde voor een boeiende avond met heel veel praktijkvoorbeelden

Markant Groot-Kortenberg lokte op haar startavond heel wat dames die geprikkeld waren door het thema ‘stijl en mode’. Met haar stijl- en imagoworkshop ‘Kleed je zoals je bent’ loste Ann de verwachtingen meer dan in en zorgde ze voor een boeiende en ontspannende avond.

De dames genoten van de authentieke wijze waarop Ann haar verhaal bracht maar ook van de sprekende foto’s en de praktijkvoorbeelden. Voltreffer!

Liesbeth Leemans, Markant Kortenberg

Liesbeth vroeg Ann voor een stijlworkshop

Het heeft me veel tijd bespaard en heel wat complimentjes opgeleverd

Het heeft me veel tijd bespaard en heel wat complimentjes opgeleverd

Ik ben een aangenaam druk bezette dame met ook nog een levendig sociaal privéleven en dan heb ik af en toe de neiging van mezelf te verwaarlozen. Ook ben ik een paar jaartjes ouder geworden en af en toe betrapte ik mezelf op de vraag ‘kan ik dit nog doen op mijn leeftijd?’ En dan komt een sessie met Ann als een godsgeschenk. Even tijd voor mezelf, een nieuwe kijk op mijn make up, haar (lengte en kapsel), kleding, mijn stijl, mijn kleerkast, om dan lichte of meer impactvolle wijzigingen door te voeren. Spannend!

Ann neemt dit ook zeer ernstig en is uiterst professioneel en is daarnaast ook nog een ‘gezellige madam’ om mee te gaan shoppen en te koffiekletsen tussendoor. Heb niet alleen nieuwe stijlen en kleuren ontdekt maar ook nieuwe winkeltje, merken en methodieken.

Eigenlijk heeft ze me veel tijd gespaard en efficiëntie gegeven. Doe daarbij ook nog de vele complimentjes van mijn omgeving op mijn ‘opgefriste ik’ en ’t is in de sjakosch!’.

Personal styling en shopper… een aanrader en Ann, als mijn kleerkast terug wat goede basisstukken nodig heeft, boek ik je zeker terug.

Martine Van Driessche, zaakvoerder Tinc-Communicatie

Martine koos voor een VIP-dag stijl en een personal shopping

Tips in je mailbox?