Ann

Ann

Als kledingstijl – en imagocoach help ik ondernemende 30-plussers om hun persoonlijkheid en hun sterke punten te vertalen naar hun kleding. Want geloof me, je uitstraling heeft een belangrijke impact op de manier waarop mensen met je omgaan. Als jij helemaal laat zien waar je voor staat, verhoogt je kans op succes.

Mijn motto: als je weet welke kleding bij je past, wordt je vanzelf gelukkiger en zichtbaarder.

She made me feel good about myself

She made me feel good about myself

Ik heb nu de handvaten om minder geld uit te geven aan kleding

Ik heb nu de handvaten om minder geld uit te geven aan kleding

Ik merkte dat ik vast zat in een cyclus van een kledingstuk kopen in de Kringwinkel (goedkoop, zodat het niet te erg zou zijn als het een miskoop was), het thuis in de kleerkast hangen en dan enkele maanden later vaststellen dat ik dat nieuwe stuk nog altijd niet gedragen had. Omdat het nergens bij paste of omdat ik mij er toch niet zo goed in voelde. Ook al vond ik het mooi. En dan maar terug naar de Kringwinkel ermee.

Ik probeerde wel te letten op mijn kleurtype, maar welke kledij goed bij mijn figuur past, daar had ik geen idee van. Dankzij Ann weet ik dat nu wel en kan ik het vage gevoel van “hmm, dit is het niet helemaal maar wat zou het zijn dat er ontbreekt” benoemen. Tijdens de kleerkastcoaching zag ik plots veel meer combinaties in mijn eigen garderobe!

Het dagje personal shopping met Ann maakte het dan helemaal af. Niet alleen was het heel erg leuk, ik had ook veel aan de tips in de winkels zelf over waarop te letten. En de aangekochte nieuwe kledij past heel goed bij de rest van mijn kleerkast thuis.

Ik heb het gevoel dat ik nu eindelijk de handvaten heb om minder geld uit te geven aan kleren omdat ik weet wat ik zoek en wat mij goed staat. En dat is precies wat ik graag wilde!

Marian volgde de VIP-styling en zag dat het goed was 🙂 

Onder de indruk van de shopping

Onder de indruk van de shopping

Caroline over haar eerste personal shopping met Ann: “Zeer zeer goede voorbereiding, op een korte tijd een aantal stuks gevonden die onderling zeer mooi combineren en door rekening te houden met mijn stijl en kleurtype, mij een heel andere uitstraling geven die toch bij mij past. Blij en onder de indruk hoe goed je dit inschat. Een aanrader en voor herhaling vatbaar. Dankjewel Ann!”

Caroline volgde eerst stijladvies en ging daarna met Ann winkelen.

Super evaring: handige tips, verrassende combinaties

Ik vond het een super ervaring. Beetje stress vooraf, maar dat was voor niets nodig. Heel erg op mijn gemak bij Ann.

De kleuranalyse gaf eigenlijk het resultaat waar ik mij het comfortabelste bij voelde. De figuuranalyse het resultaat dat ik al wist. De tips waren handig, duidelijk en niet te moeilijk om toe te passen. Vanaf nu laat ik mijn benen net iets langer lijken en toon ik met trots mijn taille. Mijn kleerkast werd bekeken. Combinaties getoond die ik zelf niet zou maken, verrassend fijn. Tips en tricks werden gegeven die ik zeker ga mee nemen bij mijn volgende shopping. Merci, Ann!

Kelly kreeg stijladvies cadeau van haar partner

Als een kledingstuk me niet flatteert, dan ligt dat niet langer aan mij.

Als een kledingstuk me niet flatteert, dan ligt dat niet langer aan mij.

De kleren maken de man. De vrouw natuurlijk ook. Zeker als ze zich laat coachen door Ann! Ik kijk met veel plezier en voldoening terug naar mijn traject met Ann.

Ann weet van aanpakken. Tegelijk doet ze dit op een zeer aangename manier. Ze wist zich aan te passen aan mijn manier van communiceren en aan mijn tempo.

We zijn ondertussen ruim een half jaar later en nog steeds herinner ik me een heleboel nuttige tips en trics. Als een kledingstuk me niet flatteert, dan ligt dat niet langer aan mij, maar wel aan het model, de lengte of wat dan ook. Ik doe geen miskopen meer en voel me veel beter in de pascabine. En dat maakt een wereld van verschil!

“Dress for more happiness” is niet alleen een firmanaam.

Ann maakt er echt haar werk van en houdt overal rekening mee, van stijl tot budget en nog zoveel meer.

Hartelijk bedankt, Ann. Ik ben fan van jou en iedereen mag en zal het weten!

Jenny is coach in personal development. Ze volgde het traject VIP-imago-coaching.

Lees hier meer over ‘VIP-imago coaching‘ 

Tips in je mailbox?