Formules stijlcoaching

Brons: happy styling

Een volledige analyse van je figuur, kleur en stijlpersoonlijkheid bij je thuis. We nemen ook kort een kijk in je kleerkast zodat we het geleerde meteen kunnen omzetten in de praktijk.

Ik neem ook alvast enkele kledingstukken uit je kleerkast onder de loep. Jij bepaalt over welke kleding je mijn professionele mening wilt. Dit duurt een halve dag (3 tot 4 uur). Achteraf krijg je een digitaal verslag met jouw advies op maat.

Prijs: 275 euro

Silver: happy kleerkast

Naast de basis styling (stap 1 in het proces) pak ik bij deze formule ook je kleerkast aan. We bekijken aan de hand van de analyse welke kleding in je kast thuishoort en welke niet. We maken combinaties én ik maak een hele boel foto’s, zodat je ook achteraf nog weet hoe je het maximum uit kleerkast kan halen.

Dit duurt een ganse dag. Heb je die tijd niet? Dan kan je ook kiezen om de styling op een halve dag in te plannen en de kleerkast op een andere halve dag.

Achteraf krijg je een digitaal verslag met jouw advies op maat en alle combinaties met aanbevelingen over welke kleding nog in je kast ontbreekt.

Prijs: 525 euro

Gold: happy VIP, haal alles uit de kast

In dit VIP-stylingtraject krijg je een volledige update van je stijl en je kleerkast. Het resultaat is een kleerkast vol kleding waar je écht gelukkig van wordt.

 • Volledige analyse van je figuur, kleur en stijlpersoonlijkheid
 • Kleerkastanalyse, combinaties en advies + een  lijst met eventueel ontbrekende kleding stukken
 • Een dag personal shopping, inclusief lunch en pre-shopping door Ann
 • Uitgebreid verslag met advies, foto’s en persoonlijke tips
 • Een maand na het traject een video gesprek van 30 minuten om al je bijkomende vragen te beantwoorden

Prijs: 895 euro

Lees hier meer over dit exclusieve traject.

Optie: personal shopping

Als je een “brons” of “silver” coaching hebt gevolgd, kan je me daarna ook boeken voor een personal shopping in Antwerpen of Mechelen. Daarbij stippel ik altijd vooraf een persoonlijk traject uit en ga ik al vooraf kleding voor je spotten zodat de shopping zelf heerlijk efficiënt is.

Prijs:

 • 195 euro (halve dag, bv. van 10 tot 13u30 of van 13u tot 17u)
 • 395 euro (ganse dag, van 10 tot 16u30 à 17u)

Optie: kleerkastcombinaties na het shoppen

Na de personal shopping wil je graag nog weten hoe je je nieuwe aankopen bij de rest van je kleerkast moet combineren. Ik help je graag. Er zijn twee formules.

Prijs:

 • 195 euro: ik kom bij je thuis je combinaties maken en neem foto’s als geheugensteuntje
 • 95 euro: ik maak met de reeds gemaakte foto’s van jouw kleerkast opnieuw combinaties met de foto’s die we tijdens de personal shopping hebben genomen. Je krijgt het verslag kant en klaar in jouw mailbox binnen 1 week na onze personal shopping dag.

Optie: service na stijl/kleerkast en/of shopping traject

Heel wat vrouwen willen na het stijladvies graag nog extra advies als ze nieuwe aankopen doen om heel zeker te zijn dat ze de juiste beslissingen nemen. Ook daar bied ik een oplossing voor. Je kan kiezen tussen 2 formules:

Prijs:

 • 15 euro/maand (zo lang je wil): je mag me steeds vragen stellen via WhatsApp of via e-mail. Ik garandeer je een antwoord binnen de 48 uur.
 • 20 euro/maand (zo lang je wil):  vragen staat vrij (zie boven) + 1 video call per maand om persoonlijke issues te bespreken

Imagoadvies: coaching professionele kledingstijl

Ben je eerder op zoek naar coaching op je professionele kledingstijl aan te pakken? Ook daar kan ik bij helpen. Dit gaat nog nét een stap verder.

Meer informatie over imagocoaching, formules en tarieven voor imagoadvies lees je hier.