Imagoadvies: de eerste indruk bepaalt je succes

Laat zien waar je voor staat, word authentiek zichtbaar

Heb je dat wel eens, dat mensen je op een receptie gewoon voorbij lopen en jou niet echt zien staan? Of dat ze je helemaal anders inschatten dan wie je eigenlijk bent? Dat je het gevoel hebt niet genoeg impact te hebben als je op een vergadering of op een podium staat? Heb je je dan al eens afgevraagd of het misschien aan je présence en je kledingstijl kan liggen?

Wees je bewust van het feit dat je kleding een verhaal vertelt en in één oogopslag laat zien wie jij bent. Kleding is een sterker communicatiemiddel dan je op het eerste zicht zou denken.

Door bewust te kiezen voor kleding waarin je je goed voelt en waarin je laat zien waar je voor staat, ga je meer kracht uitstralen. Op die manier wordt je succesvoller én gelukkiger. Of dat nu professioneel is of privé. Dus go for it: dress for more happiness.

Imagocoaching voor professionals

Onderzoek wijst uit dat wie aandacht aan zijn presentatie besteedt, zowel in hun looks als in hun lichaamstaal, succesvoller is. Als je uitstraling in harmonie is met jezelf, maar ook met je omgeving, je doel, je doelgroep en de gelegenheid, zal je meer impact hebben.

Ik help je om krachtig en authentiek beeld van jezelf neer te zetten met respect voor wie je bent en de omgeving waarvan je deel uitmaakt. Op die manier ga je je kansen op succes verhogen in elke situatie, van presentatie tot galadiner.

Wil jij ook succesvol zichtbaar zijn? Laat je coachen.

Van jouw stijlpersoonlijkheid naar het optimale imago voor elke situatie

In een persoonlijke imagooaching gaan we samen op zoek naar de essentie: wie ben jij, wat straal je uit, wat wil je uitstralen en hoe kunnen we dat vertalen naar je kleding?

Het begint immers bij jou. Pas als we jouw persoonlijkheid vertaald hebben in kleding, gaan se een stap verder en gaan we kijken hoe je je imago verder kan inpassen. 

We kijken naar je personal brand, de professionele situaties waar je in terecht komt, de bedrijven of klanten die je tegenkomt. Aan de hand van een branding matrix bekijk ik welke kleding het meest past bij jouw personal brand en de diverse contexten waar jij je in begeeft.

Lees hier meer over de verschillende formules.