Imagoadvies: de eerste indruk bepaalt je succes

Laat zien waar je voor staat, word authentiek zichtbaar

Heb je dat wel eens, dat mensen je op een receptie gewoon voorbij lopen en jou niet echt zien staan? Of dat ze je helemaal anders inschatten dan wie je eigenlijk bent? Dat je het gevoel hebt niet genoeg impact te hebben als je op een vergadering of op een podium staat? Heb je je dan al eens afgevraagd of het misschien aan je présence en je kledingstijl kan liggen?

Wees je bewust van het feit dat je kleding een verhaal vertelt en in één oogopslag laat zien wie jij bent. Kleding is een sterker communicatiemiddel dan je op het eerste zicht zou denken.

Door bewust te kiezen voor kleding waarin je je goed voelt en waarin je laat zien waar je voor staat, ga je meer kracht uitstralen. Op die manier wordt je succesvoller én gelukkiger. Of dat nu professioneel is of privé. Dus go for it: dress for more happiness.

Imagocoaching voor professionals

Onderzoek wijst uit dat wie aandacht aan zijn presentatie besteedt, zowel in hun looks als in hun lichaamstaal, succesvoller is. Als je uitstraling in harmonie is met jezelf, maar ook met je omgeving, je doel, je doelgroep en de gelegenheid, zal je meer impact hebben.

Ik help je om krachtig en authentiek beeld van jezelf neer te zetten met respect voor wie je bent en de omgeving waarvan je deel uitmaakt. Op die manier ga je je kansen op succes willen verhogen in elke situatie, van presentatie tot galadiner.

Wil jij ook succesvol zichtbaar zijn? Kies dan voor één van de volgende formules

Individuele imagocoaching

In een individuele coaching neem ik je mee op pad en gaan we samen op zoek naar de essentie: wie ben jij, wat straal je uit, wat wil je uitstralen en hoe kunnen we dat vertalen naar je kleding? Lees hier meer over hoe dat precies gaat.

Imagocoaching in groep: VIP-dag imago

Regelmatig organiseer ik een training voor een groep professionals en ondernemers zoals jij die ook via hun kleding aan hun personal brand willen werken en optimaal en authentiek zichtbaar willen zijn. Bekijk hier de agenda voor de volgende trainingen.

Imagotraining voor medewerkers

Wil jij je medewerkers leren hoe ze hun uitstraling in lijn kunnen brengen met wat jij als bedrijf wil uitstralen? Boek dan een workshop imago voor je medewerkers.