Wat vinden mannen en vrouwen aantrekkelijke kleding?

Wat vinden mannen aantrekkelijk bij vrouwen?

Mannen houden er wel van als vrouwen een tikje mysterieus gekleed zijn. Geef dus niet te veel van jezelf bloot. Gebruik ook niet te veel make-up en parfum. Vlaamse mannen houden niet van een dikke laag schmink. Italianen daarentegen wel 🙂

Wil je passioneel en vurig overkomen? Draag dan rood. Mannen krijgen het meteen warmer van een ‘lady in red’. Onderzoeken hebben aangetoond dat er in de hersenen chemische reacties plaatsvinden bij het zien van rood. Dit zorgt voor een opwindend gevoel. Vrouwen met een sterk karakter die zich in het rood kleden, trekken vaak sterke persoonlijkheden aan.

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk bij mannen?

Vrouwen letten vooral op de kwaliteit van kleding. Kies voor linnen, katoen of wol. Zorg ook dat je up-to-date bent en zeker geen versleten kleding draagt. Maar maak je geen zorgen. Vrouwen zijn lang niet zo veeleisend als je denkt. Een goede jeans, een mooie sweater of hemd is genoeg. Houd het simpel, maar kies wel voor kwaliteit en kleding met de juiste pasvorm.

Wat de kleur betreft: kies voor neutrale kleuren zoals donkerblauw, turquoise of zwart. Blauw staat voor evenwichtigheid en betrouwbaarheid maar ook voor onafhankelijkheid, de eigenschappen die vrouwen aantrekkelijk vinden bij mannen.

Meer weten over hoe je een aantrekkelijk beeld van jezelf kan neerzetten, privé of professioneel?

Ik help je graag. Lees meer over imagocoaching bij Dress for More Happiness.

  • Delen