Maak je mama blij op moederdag (13 mei)

Wil je je moeder eens echt blij maken en haar een blijvend cadeau voor het leven geven? Geef haar dan stijladvies cadeau.

Twee goede redenen om te investeren in stijladvies:

Je krijgt er (terug) meer zelfvertrouwen door.

Zeker voor vrouwen die in de menopauze zitten of er net uit zijn, kan stijladvies helpen om terug op een positieve manier naar hun lichaam te kijken. Hun lichaam verandert. Vaak slinkt hun taille en worden ze geconfronteerd met de zogenaamde ‘zwembandjes’ of krijgen ze een buik(je). Dat veranderend lichaam vergt aanpassingen aan hun kleding. Er zijn heel wat tips en tricks om een buikje te camoufleren.

Maar belangrijker: tijdens een stijladvies zoek ik vooral naar manier om al de positieve zaken van dat veranderend lichaam in de kijker te zetten. Op die manier kijken deze vrouwen terug positief in de spiegel.

Je vindt je ‘eigen stijl’ (terug).

Het is niet altijd eenvoudig om de kledingstijl te vinden die echt past bij jouw persoonlijkheid. Maar als je die eenmaal vindt, helpt het je enorm vooruit bij het winkelen. Je doet minder miskopen en voelt je gelukkiger in je kleding.

Vaak zie ik dat vrouwen die de 40 (of 50) voorbij zijn, niet altijd meer weten wat nu echt bij hen past en wat nog kan bij hun leeftijd. Het wordt vaak belangrijker om in investeren in een goede snit en goede kwaliteit.Ik help hen graag bij het zoeken naar hun kledingstijl. Dat kan in de vorm van stijladvies, personal shopping, kleerkastadvies of een combinatie.

Eén ding kan ik je garanderen: na stijladvies doe je geen miskopen meer. Bovendien zie ik elke vrouw na een advies weer helemaal stralen en groeien in zelfvertrouwen. Het is de investering meer dan waard.

Meer over stijladvies, personal shopping, kleerkastcoaching.

Koop hier je cadeaubon. Let op: je ziet hier de standaardprijzen. Vermeld in het tekstveld ‘moederdagactie’ en krijg korting.

Speciale tarieven moederdag:

  • Stijladvies: 100 euro individueel (2 uur) / 70 euro/persoon in duo (2 uur)
  • Personal shopping en kleerkastcoaching: 40 euro/uur ipv 49 euro/uur
  • Combi stijladvies + shopping OF kleerkast: 190 euro (ipv 220 euro)
  • Combi stijladvies + kleuradvies: 190 euro (ipv 220 euro)
  • VIP-dagje: 400 euro (ipv 450 euro)
  • Delen