Workshop imago voor medewerkers

Gelukkige medewerkers maken gelukkige klanten

Door je medewerkers te helpen bij hun uitstraling, zorg je voor meer zelfzekere medewerkers en bouw je aan een sterk en positief bedrijfsimago.

Ik kan je helpen om de eerste indruk die je medewerkers van je bedrijf neerzetten, helemaal in lijn te brengen met wat je als bedrijf wil uitstralen. Belangrijk daarbij is om ook de persoonlijkheid van je medewerkers hierbij te betrekken. Het komt erop aan om die persoonlijke identiteit te matchen met je bedrijfsidentiteit.

Ik vertaal de waarden van je bedrijf naar uitstralingsadvies voor je medewerkers. Welke accenten en pijnpunten daarbij onderstreept moeten worden, bepalen we samen.

Via deze workshop maak ik je medewerkers bewust van de impact van hun uitstraling op het bedrijfssucces en hoe ze hieraan kunnen bijdragen. Daarbij gaat het zowel over de impact van kleding als non-verbale communicatie zoals lichaamstaal.

Een workshop zorgt ervoor dat men zich niet geviseerd voelt. Ik geef elke workshop met veel respect voor ieders persoonlijkheid en eigenheid. Uiteraard is ook persoonlijke imago-advies voor één of enkele van je medewerkers mogelijk.

Het resultaat: merkambassadeurs

Je medewerkers dragen je corporate identity uit in hun uitstraling, letterlijk en figuurlijk, zonder hun eigenheid te verliezen. Zo worden ze échte ambassadeurs van je bedrijf.

Prijs

Elk advies is maatwerk, want geen enkel bedrijf is hetzelfde.

Individuele coaching imago voor je medewerkers

Oo individueel advies voor medewerkers is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan imago-advies voor medewerkers die van functie veranderen, meer klantencontact hebben of op een of andere manier niet bereiken wat ze willen en meer succes zouden kunnen boeken door een andere uitstraling, …

Contacteer me voor een eerste vrijblijvend gesprek en een voorstel op maat.