Matching corporate identity en personal identity

Gelukkige medewerkers maken gelukkige klanten. Door je medewerkers te helpen bij hun uitstraling, zorg je voor meer zelfzekere medewerkers en bouw je aan een sterk en positieve corporate imago.

Dress for More Happiness kan je helpen om de eerste indruk van je bedrijf in lijn te brengen met wat je wil uitstralen, zodat je meer kansen hebt op succes. Belangrijk daarbij is om ook de persoonlijkheid van je medewerkers hierbij te betrekken. Ik wil hen immers niet in een keurslijf gieten. Het komt erop aan om die persoonlijke identiteit te matchen met de bedrijfsidentiteit.

Ik vertaal graag de waarden van je bedrijf naar persoonlijk uitstralingsadvies voor je medewerkers. Om daartoe te komen werk ik volgens een stappenplan.

Stap 1: een goed gesprek met jou

Eerst wil ik weten wat je als bedrijf wil uitstralen. Bij het ene bedrijf is dat betrouwbaarheid, bij het andere creativiteit, de goedkoopste, de meest klantveriendelijke, enz.

Stap 2: een goed gesprek met je medewerkers of collega’s

Stralen je medewerkers uit wat jij wil dat ze uitstralen? Herkennen ze zich in dat beeld? Op basis van gesprekken met een aantal medewerkers kan ik me een beeld vormen over de (mis)match met de waarden van je bedrijf.

Stap 3: advies op maat van je bedrijf

Je krijgt een rapport met uitstralingsadvies voor jou en je medewerkers in woord en beeld.

Stap 4: van theorie naar praktijk

In de vorm van persoonlijke gesprekken en/of een workshop maken we je medewerkers bewust van de impact van hun uitstraling op de bedrijfsidentiteit en hoe ze hieraan kunnen bijdragen. Daarbij gaat het zowel over de impact van kleding als non-verbale communicatie zoals lichaamstaal.

Het resultaat: merkambassadeurs

Je medewerkers dragen je corporate identity uit in hun uitstraling, letterlijk en figuurlijk, zonder hun eigenheid te verliezen. Zo worden ze échte ambassadeurs van je bedrijf.

Prijs

Elk advies is maatwerk, want geen enkel bedrijf is hetzelfde.

Contacteer me voor een eerste vrijblijvend gesprek en een voorstel op maat.