Ik heb nu de handvaten om minder geld uit te geven aan kleding

Ik merkte dat ik vast zat in een cyclus van een kledingstuk kopen in de Kringwinkel (goedkoop, zodat het niet te erg zou zijn als het een miskoop was), het thuis in de kleerkast hangen en dan enkele maanden later vaststellen dat ik dat nieuwe stuk nog altijd niet gedragen had. Omdat het nergens bij paste of omdat ik mij er toch niet zo goed in voelde. Ook al vond ik het mooi. En dan maar terug naar de Kringwinkel ermee.

Ik probeerde wel te letten op mijn kleurtype, maar welke kledij goed bij mijn figuur past, daar had ik geen idee van. Dankzij Ann weet ik dat nu wel en kan ik het vage gevoel van “hmm, dit is het niet helemaal maar wat zou het zijn dat er ontbreekt” benoemen. Tijdens de kleerkastcoaching zag ik plots veel meer combinaties in mijn eigen garderobe!

Het dagje personal shopping met Ann maakte het dan helemaal af. Niet alleen was het heel erg leuk, ik had ook veel aan de tips in de winkels zelf over waarop te letten. En de aangekochte nieuwe kledij past heel goed bij de rest van mijn kleerkast thuis.

Ik heb het gevoel dat ik nu eindelijk de handvaten heb om minder geld uit te geven aan kleren omdat ik weet wat ik zoek en wat mij goed staat. En dat is precies wat ik graag wilde!

Marian volgde de VIP-styling en zag dat het goed was 🙂