Ik ga tijd en geld besparen door kleding die niet bij me past gewoon in de etalage te laten hangen!

Zowel ik als Ria hebben enorm genoten van onze ‘Dress for more happiness’ Dag ! Ik zou deze ervaring aan al mijn vriendinnen aanraden.

Bovendien had ik niet kunnen inschatten hoeveel ik zou opsteken van die drie uur durende heel persoonlijke informatiestroom ‘op mijn eigen lijf geschreven’. Dat getailleerde jurken met aansluitende pasvorm mij goed staan bijvoorbeeld had ik uit ervaring reeds geleerd. Dat ik mijn taille ook best steeds benadruk met kleurcontrast of riempjes is  nieuw voor mij.

Morgen heb ik tijd om te gaan shoppen en lichte getailleerde blouses, truitjes met raglanmouwen, sjaal in zomerkleuren, grijze broek met hoge taille en leuke riem staan alvast op mijn verlanglijstje. Anderzijds denk ik dat ik tijd en geld ga besparen door donkerbruine kledingstukken, loshangende kledij, rechte lange vesten, grote prints, rolkragen, … gewoon aan het kledingrek of in de etalage te laten hangen!

Mijn kleerkast ga ik ook eens goed onder handen nemen. De kledingstukken die ik al lang niet meer gedragen heb en volgens de stijlregels niet geschikt zijn voor een X-type vliegen er onverbiddelijk uit.

Bedankt ook om mijn persoonlijke stijlfiche op te stellen en nog door te mailen.

Anneleen Dom (volgde 3 uur persoonlijk stijladvies met kleerkastfocus)