Het heeft me veel tijd bespaard en heel wat complimentjes opgeleverd

Ik ben een aangenaam druk bezette dame met ook nog een levendig sociaal privéleven en dan heb ik af en toe de neiging van mezelf te verwaarlozen. Ook ben ik een paar jaartjes ouder geworden en af en toe betrapte ik mezelf op de vraag ‘kan ik dit nog doen op mijn leeftijd?’ En dan komt een sessie met Ann als een godsgeschenk. Even tijd voor mezelf, een nieuwe kijk op mijn make up, haar (lengte en kapsel), kleding, mijn stijl, mijn kleerkast, om dan lichte of meer impactvolle wijzigingen door te voeren. Spannend!

Ann neemt dit ook zeer ernstig en is uiterst professioneel en is daarnaast ook nog een ‘gezellige madam’ om mee te gaan shoppen en te koffiekletsen tussendoor. Heb niet alleen nieuwe stijlen en kleuren ontdekt maar ook nieuwe winkeltje, merken en methodieken.

Eigenlijk heeft ze me veel tijd gespaard en efficiëntie gegeven. Doe daarbij ook nog de vele complimentjes van mijn omgeving op mijn ‘opgefriste ik’ en ’t is in de sjakosch!’.

Personal styling en shopper… een aanrader en Ann, als mijn kleerkast terug wat goede basisstukken nodig heeft, boek ik je zeker terug.

Martine Van Driessche, zaakvoerder Tinc-Communicatie

Martine koos voor een VIP-dag stijl en een personal shopping