De grootste openbaring was mijn kleerkast!

Ik was al tijden op zoek naar mijn eigen kledingstijl en ik wilde me graag echt goed voelen in mijn kleding. En daar had ik hulp bij nodig. Ik contacteerde Ann omdat haar website me meteen aansprak. Zij kwam over als een sympathieke professionele coach en dat bleek ook zo te zijn. Ik koos meteen voor het VIP-traject stijl.

Ann begeleidde me stap voor stap en met veel respect naar een stijl die helemaal bij mij past. Ik leerde welke kleding ik het best aantrek voor mijn trainingen, maar ook welke kleding me extra vrouwelijk en mooi maakt als ik met mijn vriend naar een receptie ga.

De grootste openbaring was wel mijn kleerkast. Ann onderwierp elk kledingstuk aan haar kritische blik. Wat me niet flatteerde ging onverbiddelijk weg (met mijn goedkeuring). En geloof me, dat was best veel.

Ann is ook een held in combineren. Ik ontdekte nieuwe kledingcombinaties waar ik zelf nooit aan zou hebben gedacht. Alles werd gepast en gefotografeerd. Die foto’s zijn goede geheugensteuntjes voor als ik het even niet meer weet (en geloof me, dat gebeurt nog wel eens).

Ook het shoppen vond ik heerlijk efficiënt. Ann ging enkel op zoek naar die stuks die nog in mijn kleerkast ontbraken en hield ook mijn budget goed in de gaten. Het resultaat: in amper drie uur tijd vonden we bijna alles wat ik nodig had en ik voel me echt heel gelukkig bij elk kledingstuk dat we kochten. Ook mijn dochters en mijn vriend waren enorm enthousiast.

Dus, als je het even niet meer weet en je wil graag een eenduidige kledingstijl waar je helemaal blij van wordt, dan kan ik Ann heel warm aanbevelen!

Els Van den Brempt, trainer en coach (Els volgde het VIP-traject stijl)